Slik finner du den rette størrelsen

Det er ikke alltid like lett å finne den rette skostørrelse til ditt barn. Men det er det heldigvis en løsning på. Du kan nemlig følge vår størrelsesguide før du velger ditt barns neste par barnesko.  

3 enkle skritt til å finne den rette størrelsen

  1. Mål ditt barns føtter

Før du kjøper barnesko, er det viktig, at du måler barnets føtter, så du kan finne den størrelse som passer best. Det gør du ved å laste ned og printe våres fotmåler, som ditt barn kan stille seg oppå med bare føtter. Ved hjelp av linjalen, kan du heretter avlese lengden fra hæl til tåspiss. Husk å måle begge føtter, da det kan være forskjell på størrelsen. Alternativt kan du stille ditt barn på et stykke papir og tegne rundt hver fot, som du deretter kan måle på samme måte. 

  1. Tilføy voksetillegg

Når du har målt føttene, kan du huske å tilføye et voksetillegg på 1-1,5 cm. Det er for å kunne gi ditt barn litt ekstra plass å vokse i. Legg deretter målet på foten og voksetillegget sammen for å finne skoens indre mål. 

  1. Finn de sko, som passer ditt barn

Nå er du klar til å kikke på sko. Du kan avlese det indre mål på alle barneskoene og finne de sko som passer akkurat til ditt barn.