Om osS


Wheats univers

Om selskapet bak

Wheat er barneklær som er laget for å leve i og leke med. Wheat er kjent for våre sterke skandinaviske designtradisjoner, unike håndtegnede signaturprints, samt å skape design som fokuserer på høy kvalitet og komfort.

Her lar vi barn være barn. Hvert design er derfor nøye tilpasset de ulike behovene til barn og tilbyr en perfekt passform som sikrer barnets bevegelsesfrihet. Vi ser det som en ære å designe klær med barna i fokus. Barn skal ha friheten til å bevege seg og leke komfortabelt i slitesterke materialer som kan holde til deres mange eventyr.

REISEN

Vår historie

Wheat ble grunnlagt i Danmark i 2002 og har siden blitt et internasjonalt merke som er et av de mest populære i Skandinavia. En stor del av Wheat DNA er vårt unike håndtegnede signaturprint, som er representert i alle våre kolleksjoner. Hver sesong finner våre in-house designere inspirasjon i barna, deres omgivelser og i livets små øyeblikk til å lage klær som både er praktiske og som bidrar til å fortelle en historie.

For å sikre at klærne våre varer sesong etter sesong, er det viktig for oss å skape tidløse design og velge materialer av høy kvalitet som bidrar til å forlenge klærnes levetid.

WE CARE

Ansvarlighed

I tillegg til å lage kolleksjoner, er Wheat dedikert til å minimere vår negative innvirkning på planeten, og vi jobber mot å bli enda mer ansvarlige med vår produksjon og design. Vi streber etter å skape ansvarlige produkter i miljøbevisste og resirkulerte materialer med hele produktets livssyklus i tankene.

Et av våre fokusområder er å støtte ideen om slitesterke klær som kan overføres fra barn til barn. Vi ønsker å hjelpe deg med å ta godt vare på klærne til barnet ditt og vise deg hvordan du kan gjøre små reparasjoner for å få de til å vare lenger. Vi er derfor i ferd med å lage en side hvor du kan finne ulike veiledninger og informasjon om hvordan du kan stelle og reparere for å forlenge levetiden til ditt barns klær så lenge som mulig.

Åpenhet i produksjonen vår er også et viktig skritt i riktig retning når man skal skape ansvarlige produkter samtidig som man skaper trygge og etiske arbeidsforhold. Du kan lære mer om vår forpliktelse til å skape et enda mer ansvarlig selskap ved å lese vår årlige CSR-rapport.

Læs CSR rapport
Kvalitet først

MATERIALER

Vi velger våre materialer ut fra det som passer best til produktets design og funksjon, samtidig som vi ønsker å sikre at vi reduserer produktets CO2-avtrykk så mye som mulig. Det betyr at vi prioriterer naturlige, organiske og resirkulerbare materialer i våre kolleksjoner.

Vi får alltid sertifikater for våre økologiske og resirkulerte metervarer fra våre leverandører for å sikre at det er materialer vi kan stå inne for. Det er viktig for oss å kun bruke materialer som gir mening for våre produkter og kunder. Bomull er det primære materialet som brukes i Wheats hovedkolleksjon og vi har jobbet over lang tid med å konvertere fra konvensjonell bomull til økologisk bomull.

Med base i Danmark

HOVEDKONTOR

Wheats hovedkontor ligger i Gentofte (Danmark), hvor vi har skapt et inspirerende miljø for Wheat-familien å vokse i. Da vi renoverte vårt tidligere lager til nye og innbydende kontorlokaler, var det viktig for oss å fokusere på å bruke resirkulerte materialer, og vi jobber for tiden med å lage et kontor som er 100 % CO2-nøytralt. Wheat-kontoret er nå i gang med solcellepaneler på taket og privat treningsstudio for alle ansatte.

Vi er også ferdige med å bygge om vårt tidligere lager til et nytt showroom, hvor vi kan presentere kolleksjonene våre i vakre omgivelser.

2021/2022

CSR Report

View and download our latest CSR report

Read here
2021 (Q3&Q4)

CSR Report

View and download our 2021 CSR report

Read here

"Vi ser det som en ære at designe tøj med børnene i fokus. Børn skal have friheden til at bevæge sig og lege komfortabelt i holdbare materialer, der kan holde til alle deres eventyr."