samarbeid

ER DU INTERESSERT I ET SAMARBEID MED OSS? 

Influencere på sosiale medier og i gatebildet kan vi ikke være foruten. Det snakkes om brandambassadører, som hjelper oss med å booste og rette oppmerksomhet mot merket vårt.

Interessen fra dere der ute er stigende og vi får mange henvendelser fra dere på daglig basis. Vi er så takknemlig for alle henvendelsene, men vi er nødt til å vurdere med omhu og velge hvem av dere vi ønsker å inngå et samarbeid med.

Et samarbeid i våres øyne bør vare over lengre tid og over flere årstider, slik at begge parter kan få glede av avtalen. Vi ønsker at våre fremtidige brandambassadører, som oss selv, skal brenne for god kvalitet, komfort og ikke minst - ha barnet i fokus. Vi trenger at du er aktiv på bloggen din/Instagrammen din på daglig basis. For å bli vurdert trenger vi også at du har barn som du kan bruke til å ta gode bilder av.

Hvis du ønsker å kontakte oss for mer informasjon, og at du føler at du vil være en god influencer hos oss, vennligst fyll ut skjema på denne siden. Vi kontakter deg hvis du er den rette for oss.